За NiCalc

Свидетели сме, че както при всяка една индустрия така и в полиграфията навлизат все по-нови и технологично различни машини. Това ни амбицира да създадем софтуер различен от останалите, като калкулационните профили на процесите и машините не са строго индивидуални, а един универсален софтуер, който дава свобода и гъвкавост при въвеждане на машини и процеси.
Калкулациите в NiCalc не са ограничени до тип на изделието като книга, диплянка и т.н. NiCalc работи по съвсем различен начин. Софтуера позволява създаване както на елементарни, така и на сложни калкулации, като може да добавяте неограничен брой машини и процеси, така и да създавате различни групи в калкулацията, всяка независима от друга от към използваните материали и машини.
В допълнение разработихме модул за конвертиране от и към отделни процеси, който е изключително полезен при калкулации с различни мерни единици.
Създаването на документи в NiCalc е изключително лек и възможно най-оптимизиран и автоматизиран процес, като освен стандартните документи, потребителите имат възможност да създават индивидуални според нуждите и специфика на работа на фирмата.
Допълнителните опции са клониране на документ към друг тип документ или продажба, изпращане по емайл и други.
Смятаме, че в сегашния си вид NiCalc предлага гъвкавост и лекота при ползване, но както и до сега така и за в бъдеще ще търсим решения за оптимизиране и автоматизиране на процесите на сайта.
Ще сме много благодарни и ще се радваме на обратна връзка от Вас, с мнения за постигнатото до тук и насоки за подобряване и усъвършенстване на функционалността на сайта.
Super e !!!
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Вашият коментар е изпратен успешно и ще бъде публикуван
след одобрение от администратор.
Благодарим Ви!
Моля въведете вашият коментар !
Технически проблем! Моля опитайте по-късно!
Моля изчакайте!
Публикувай